Adresa:Druge Proleterske Brigade bb, 32250 Ivanjica
Pozovite nas:(032) 660 310
(032) 660 311

O nama

NN Borović - Dobrodošli

Preko 20 godina sa Vama

Kompanija NN Borović osnovana je 6. oktobra 1997. kao porodično preduzeće, ovu danas veoma uspešnu kompaniju osnovao je Raško Borović zajedno sa bratom Zoranom Borovićem. Od samog starta kompanija je preduzimala veoma ozbiljne korake razvijajući posao na teritoriji Srbije, a najveću saradnju ostvarivali su sa kompanijom “Bečejka” iz istoimenog grada. Nakon ukidanja spoljnjeg vida sankcija prema našoj zemlji 2000. godine, kompanija NNBorović okreće se međunarodnom transportu. Posao se sve više razvija, a sedište kompanije NNBorović se seli 2001. godine iz prostorija u okviru porodične kuće u prve lokale u centru grada.

Uz puno truda i rada, korektnog i prijateljskog odnosa prema zaposlenima i poslovnim saradnicima, kompanija beleži uspehe i već 2009. godine kupuje svoje poslovne prostorije, poslovno-tehnički servis odnosno garažu i radionicu. Promišljene investicije i konkretni poslovni potezi uslovili su dalji razvoj kompanije NN Borović. Dobro poslovanje i svakodnevni napredak oslonjen je najviše na familiju, tačnije na toplu porodičnu atmosferu kako u okviru kompanije, tako i u odnosu sa poslovnim partnerima koji su oduvek tretirani kao prijatelji. Kompanija NN Borović tokom 20 godina poslovanja uspela je da izgradi dobru reputaciju među privrednicima i među saradnicima. Naša kompanija se može pohvaliti sa ozbiljnim, pouzdanim i odgovornim saradnicima. Reč i poštenje u ovoj maloj varoši i veoma razvijenoj kompaniji imaju neprocenjivu vrednost u šta se možete uveriti i Vi.

0
Godine iskustva
0
Izvršenih usluga
0
Zadovoljnih klijenata
0
Zaposlenih

Zadovoljni klijenti svedoče našoj poslovnosti!

Danas nakon dve duge i uspešne decenije kompanija poseduje 36 kamiona za međunarodni saobraćaj, kao i deo sopstvene mehanizacije poput bagera i kipera kojima grade infrastrukturne objekte za sopstvene potrebe. Osim kancelarijskog prostora u centru grada kompanija poseduje servis u naselju Bukovica, plac za parking kamiona u naselju Grabovica i ostale prateće objekte na potezu od Međurečja do Požege.

Značajan doprinos organizaciji poslovanja kompanije NN Borović daje i njihova druga firma NINETI zadužena za pružanje tehničke pordške voznom parku. Čitav ovaj tim funkcioniše kao jedna velika složna porodica, a svaki radnik i saradnik se osećaju kao deo iste. Ukažite nam poverenje i postanite i Vi deo naše porodice.